Олексій Навальний прокоментував “версію Путіна” про своє отруєння

23.09.2020, 09:09
84847

Російський опозиційний політик Олексій Навальний прокоментував публікацію газети Le Monde про телефонну розмову французького президента Еммануеля Макрона зі своїм російським колегою Володимиром Путіним, в якій останній припустив, що Навальний міг сам з невідомих причин прийняти отруту з групи “Новачок”. Про своє ставлення до заяви глави РФ Навальний висловився у вівторок, 22 вересня, на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Отруєний Навальний прийшов до тями, – ЗМІ

“Хороша версія. Вважаю, що вона заслуговує найпильнішого вивчення. Зварив на кухні “Новачок”, – написав політик.

“Померти в омській лікарні і опинитися в омському морзі, де встановили б причину смерті “пожив досить”, – ось кінцева мета мого хитрого плану. Але Путін мене переграв. Його просто так не проведеш”, – додав Навальний.

Раніше Le Monde написала про телефонну розмову двох президентів, яка відбулася 14 вересня.

За версією газети, Макрон “недвозначно дав зрозуміти”, що “Новачок” не може використовуватися приватною організацією, а тому необхідні офіційні пояснення. Володимир Путін у відповідь на це “з презирством відгукнувся про Навального, вважаючи його простим хуліганом в Інтернеті, який нібито і в минулому симулював нездужання”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

«Владимир Путин сообщил французскому коллеге: «Навальный мог сам проглотить этот яд». Хорошая версия. Считаю, что заслуживает самого пристального изучения. Сварил на кухне «Новичок». Тихо отхлебнул из фляжки в самолете. Впал в кому. До этого договорился с женой, друзьями и коллегами, что, если Минздрав будет настаивать, чтоб меня увезли лечить в Германию, они ни в коем случае не позволяли это сделать. Помереть в омской больнице и оказаться в омском морге, где установили бы причину смерти «пожил достаточно», – вот конечная цель моего хитрого плана. Но Путин меня переиграл. Его просто так не проведёшь. В итоге я, как дурак, пролежал в коме 18 дней, но своего не добился. Провокация не удалась!

Публикация от Алексей Навальный (@navalny)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com