Олексія Гончарука обрали новим прем’єр-міністром України

29.08.2019, 19:02
39479

Олексія Гончарука під час першого пленарного засідання у Верховній Раді  було призначено прем’єр-міністром України . Його кандидатуру підтримали  290 народних депутатів.

Читайте також: Разумков став головою Верховної Ради України

Гончарук назвав головні завдання нового уряду і пообіцяв побороти контрабанду до кінця року

“В новому уряді красти не будуть. Перед цим новим урядом стоїть найважливіше завдання − економічне зростання. Не по 2−3 відсотки, а мінімум по 5−7%. Це дозволить наближатися нам до того рівня, який зараз прийнятний в світі”, − сказав Гончарук під час виступу у Раді.

Окрім першочергових завдань уряду, він також повідомив, що за декілька тижнів до Києва приїде місія МВФ. Гончарук також зазначив, що Україні варто відходити від планової економіки та думати, як вижити в світі, де тривають торговельні війни.

Олексій Гончарук − досвідчений юрист, адвокат, магістр державного управління. Має науковий ступінь доктора філософії в галузі права. Від вересня 2015 року очолює Офіс ефективного регулювання (BRDO). Був радником першого віцепрем’єр−міністра − міністра економічного розвитку і торгівлі України. До цього − арбітражний керівничий, засновник та керівний партнер Юридичної фірми “Constructive Lawyers”, голова третейського суду при ВГО “Союз інвесторів України­”, заступник генерального директора ТОВ “Перша Українська Індустріально−Інвестиційна Компанія”.  Від травня 2019 працював на посаді заступника голови Офісу президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com