Олексія Кулебу повернули на посаду голови Київської обласної державної адміністрації

21.05.2022, 21:01
120208

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олексія Кулеби головою Київської обласної державної адміністрації.

Читайте також: Денісова розповіла про плани РФ на окупованих територіях

До цього моменту КОДА керував Олександр Павлюк.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави 21 травня.

“Призначити Кулебу Олексія Володимировича головою Київської обласної державної адміністрації”, – йдеться в указі президента.

Водночас указом президента звільнено з посади голови КОДА Олександра Павлюка, який був призначений на цю посаду 15 березня замість того ж Кулеби, який пропрацював трохи більше місяця (від 9 лютого).

Цю березневу ротацію посад пояснили тоді великим військовим досвідом Павлюка, який свого часу керував Операцією об’єднаних сил на Донбасі.

“Очолюючи Київську ОДА, Олександр Павлюк зміг посилити взаємодію між військовими, виконавчою владою та органами місцевого самоврядування в регіоні. З використанням військового досвіду роботи в складних умовах протистояння ворогу навколо Києва були створені нові потужні оборонні лінії”, – йдеться в повідомленні на сайті глави держави.

В КОДА повідомили, що їхня команда продовжуватиме докладати максимум зусиль, аби відновити регіон після окупації та не допустити дестабілізацію соціально-політичної ситуації в області.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com