Олена Зеленська продемонструвала елегантний образ на зустрічі з принцом Вільямом та герцогинею Кембриджською (фото)

7.10.2020, 16:09
86050

Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися на аудієнції з герцогом Кембриджським Вільямом і його дружиною герцогинею Кембриджською Кетрін в Букінгемському палаці, в тронному залі. Про це пише ТСН.

Читайте також: Олена Зеленська вилікувалася від коронавірусу

Подружжя Кембриджів вітало гостей з України на аудієнції від імені королеви Єлизавети II, яка, як відомо, перебуває на ізоляції через пандемію коронавірусу і сама аудієнцій зараз не дає.

42-річна перша леді віддала перевагу класиці. Вона була в білому жакеті з тонким ремінцем на талії і спідниці довжини міді в поєднанні зі шкіряними чорними човниками.  У неї було красиве укладання хвилями і макіяж в природних відтінках.

38-річна герцогиня Кембриджська, яка любить лаконічність і дуже любить британських дизайнерів, цього разу віддала перевагу сукні василькового кольору з неглибоким V-подібним вирізом на декольте від британського бренду Emilia Wickstead і поясом на талії і бежевим туфлям-човникам на шпильках. Волосся у герцогині було укладене легкими хвилями, на шиї красувався ланцюжок з кулоном. А на обличчі був лаконічний макіяж.

Президент Зеленський і принц Вільям були традиційно в класичних костюмах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com