Олена Зеленська розповіла про свій перший офіційний прийом (фото)

20.08.2019, 18:14
38145

Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч із Сарою Нетаньяху – дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, який відвідав Київ з офіційним візитом. Про це Зеленська у вівторок, 20 серпня, написала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Олена Зеленська прийшла на виборчу дільницю в новому образі (фото)

″Уперше як дружина президента України мала честь вітати в Києві високу гостю – дружину прем’єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньяху. Екскурсія в Будинок з химерами, щира і тепла розмова про важливе″, – написала вона.

Зеленська і Нетаньяху також напередодні відвідали меморіал у Бабиному Яру. Дружина президента зазначила, що вона разом з Володимиром Зеленським мріють зняти фільм про події, що сталися в цьому місці.

″Вона (Сара Нетаньяху – ред.) розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру і не могла уявити свого візиту до Києва без відвідування цього місця. Завжди пам’ятати про трагедію, щоб вона ніколи не повторилася, – наше спільне завдання. Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією – зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв’язки. Адже це – наша спільна історія. Ми з пані Сарою домовилися обов’язково продовжити обговорення цього проекту″, – додала перша леді України.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Вперше як дружина Президента України мала честь вітати у Києві високу гостю – дружину Прем’єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньягу. Екскурсія Будинком з химерами, щира та тепла розмова про важливе. Вчора пані Нетаньягу відвідала меморіал Бабиного Яру та перебувала під величезним враженням від побаченого. Вона розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру та не могла уявити свого візиту до Києва без відвідання цього місця. Завжди пам’ятати про трагедію, щоб вона ніколи не повторилася, – наше спільне завдання. Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією – зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв’язки. Адже це – наша спільна історія. Ми з пані Сарою домовились обов’язково продовжити обговорення цього проекту.

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com