Олена Зеленська відкрила фестиваль у Пекіні, присвячений, зокрема, заснуванню Компартії Китаю

23.09.2021, 22:31
101628

Перша леді, дружина президента України Олена Зеленська взяла участь у церемонії відкриття Пекінського міжнародного кінофестивалю, що був присвячений, зокрема, ювілею заснування Комуністичної партії Китаю.

Читайте також: Обличчя дало тріщину: у Лоліти під час концерту розійшовся шов на обличчі

Про це повідомляє China.org.

На сайті фестивалю зазначається, що захід став одним з найвпливовіших культурних заходів Пекіну і відіграв важливу роль у кіноіндустрії Китаю.

Серед організаторів – China Media Group та влада Пекіна. З 21 по 29 вересня подія пройде під гаслом: “Нові можливості, нові горизонти”.

BJIFF

Основним напрямком і темою цьогорічного кінофестивалю в Пекіні стало 100-річчя з дня заснування Комуністичної партії Китаю. У програмі – низка онлайн та офлайн подій, відкриття червоної доріжки й церемонія нагородження.

Серед почесних гостей фестивалю були міністр культури й спорту Греції Ліна Мендоні, а також перша леді України Олена Зеленська.

“Я вірю, що кіно і телеіндустрія відкриє новий розділ у китайсько-українських відносинах. Фестиваль стане не тільки прекрасним прикладом поглиблення обмінів між кінематографістами та іншими сферами двох країн, а й важливим майданчиком для культурного співробітництва між Китаєм та Україною”, – цитує слова Зеленської China.org.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com