Олена Зеленська вразила елегантним образом на нараді послів (фото)

17.12.2020, 19:53
91708

Олена Зеленська вперше взяла участь у щорічній нараді послів. Метою наради є визначення пріоритетів та завдання зовнішньої політики України на найближчу перспективу.

Читайте також: Олена Зеленська викликала шквал суперечок через свій образ під час відвідування музею

Пані Зеленська виступила з доповіддю про результати проєктів у сфері культурної дипломатії за нинішній рік. Крім того, вона заручилася підтримкою керівників дипломатичних місій України на наступний рік.

Світлини із заходу перша леді опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ТСН.

“За цей рік ми запустили сім аудіогідів у всесвітньо відомих музеях світу, спланували запуск ще трьох до кінця грудня та шести в наступному році. Будемо наполегливо працювати, щоб на мапі світу ставало дедалі більше архітектурних пам’яток, де лунала б рідна українська мова.

Культурна дипломатія – набагато ширший напрям, ніж просто аудіогіди.

І коли я обирала його для роботи, ставила за мету налагодження культурних міждержавних обмінів. Для мене важливо популяризувати українську культуру та мистецтво за кордоном. А також – створювати умови для доступу українців до найкращих надбань світової культури та мистецтва безпосередньо в Україні”, – написала дружина президента під світлинами.

На нараді перша леді продемонструвала ретрообраз. На Олені був жакет шоколадного кольору та біла плісована блузка з цікавою деталлю – таким самим білим плісованим бантом з чорною облямівкою, який вона зав’язала на шиї.

Пані Зеленській зробили елегантну зачіску з прикореневим об’ємом, випустивши спереду пасма, та макіяж у стилі 90-х. Її губи були нафарбовані коричневою помадою, яка була справжнім хітом у 90-х, а нині мода на неї повернулася. Очі підвели чорним олівцем. У вухах були красиві золоті сережки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com