Олена Зеленська з’явиться на обкладинці журналу Vogue UA (фото)

11.11.2019, 17:10
51621

Олена Зеленська з’явиться на обкладинці грудневого номера Vogue UA, повідомляє УНН. У виданні повідомляють, що фотосесія за участю міжнародної знімальної команди втілилася в широкоформатний журнальну історію, в якій героїня розповідає про життя в новому статусі, нові обов’язки і можливості, а також про моду як інструменті культурної дипломатії.

Читайте також: Олена Зеленська вразила новим стильним образом в Латвії (фото)

“Ми зробили три обкладинки з головною героїнею номера, щоб показати її в різних якостях. На одній − строгий офіційний портрет. На іншій Олена відображена зі своєю сім’єю, і в оточенні найважливіших людей її життя вона інша – зворушлива і безтурботна. На третій, digital-обкладинці, ми бачимо просто жінку − красиву і чарівну. Ми задумували гранично чесну і щиру історію, і для роботи над проектом запросили голландського фотографа Пола Беллаарта − його майже документальний стиль дозволив показати першу леді максимально правдиво, такою, яка вона є в житті “, −коментує головний редактор Vogue UA Філіп Власов.

На фото Олена Зеленська постає в образах, створених стилістами за допомогою одягу таких світових брендів як Prada, Celine by Hedi Slimane, Lemaire. Фотографом виступив Пол Беллаарт, який співпрацює з різними модними журналами по всьому світу.

Олена Зеленська стала першою, з дружин український президентів, яка прикрасила собою обкладинку Vogue UA.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com