Олені Зеленській – 42: шлях простої студентки будівельного факультету до статусу Першої леді (фото)

6.02.2020, 13:47
62196

У четвер, 6 лютого, дружина президента України Олена Зеленська святкує свій 42 день народження. Тисячі українців вітають першу леді у соцмережах, зазначаючи її поступливий характер, привабливу зовнішність, почуття стилю та міри. Не залишився осторонь і Володимир Зеленський, який присвятив дружині зворушливий пост у Facebook.

Читайте також: Олена Зеленська увійшла до ради Мистецького арсеналу

Про шлях Олени до свого нового статусу розповів “Апостроф“.

До дня народження Олени Зеленської ми згадали найцікавіші епізоди з біографії іменинниці, а також зібрали кілька цікавих архівних фото. У тому числі і дуже душевні знімки з весілля з Володимиром Зеленським, яке відбулася 16 з гаком років тому.

До заміжжя з Володимиром Зеленським майбутня перша леді носила прізвище Кияшко. Олена народилася в Кривому Розі, де навчалася в одній школі з майбутнім чоловіком, але знайомі вони тоді не були.

Здобувши середню освіту, Олена вступила до будівельного факультету місцевого університету, в цей час Володимир обрав для себе економічний ВНЗ. Закінчивши навчання на архітектора з відзнакою, за фахом дівчина ніколи не працювала.

До весілля Володимир та Олена Зеленська зустрічалися вісім років. Майбутня дружина часто супроводжувала молодого КВН-щика на репетиціях та виступах. І лише після цього пара вирішила узаконити свої стосунки. Весілля відбулося у вересні 2003 року.

Вже у 2004 році в родині Володимира та Олени Зеленських народилася дочка Олександра. А через дев’ять років, у липні 2013-го, Зеленських стало на одного більше – у щасливих батьків народився син Кирило.

У статусі першої леді України Олена Зеленська вийшла з тіні і стала обговорюваною медійною особистістю. Чи не кожен день ЗМІ присвячують дружині президента матеріали, в яких зачіпають її діяльність в Україні та за кордоном, розбирають її стильні образи на публічних заходах і нерідко називають найтендітнішою серед дружин українських гарантів.

З декларації Володимира Зеленського за 2017 стало відомо, що його дружина Олена володіє двома квартирами – в Києві та Лівадії. Друга була придбана у 2013 році до анексії Криму Росією. Крім цього Зеленська є одним з бенефіціарів ТОВ “Студія Квартал-95”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com