Ольга Цибульська вперше показала фото сина

21.03.2019, 19:12
17461

Українська співачка Оля Цибульська, яка розповіла, що колишній покликав провести його весілля, чотири роки оберігала сина Нестора від публічності.

Читайте також: Співачка Ані Лорак не заперечує свою вагітність

І от, врешті, артистка наважилася познайомити хлопчика з Україною в неймовірно зворушливій фотосесії. За лаштунками знімань неозброєним оком помітний особливий зв’язок між малюком та зірковою мамою.

 

View this post on Instagram

 

Це мій #НЕСТОР! ?❤❤ З ним ми сміємося цілий день і балакаємо півночі. Він переконує, що я найкрутіша дівчина в світі і робить найцінніші подарунки? Може просто узяти за руку і повести гуляти. І разом ми найщасливіші. Зрештою, я не можу його більше приховувати і наважилася показати цілій країні, бо він сам зізнався, що готовий?.Шукайте на обкладинці глянцю, ви теж не зможете встояти перед ним?❤❤❤❤ Як думаєте на кого Нестор більше схожий – на маму чи на тата? ?? #нашсин #мамартистка #оляцибульська #мама

A post shared by Оля Цибульська (@cybulskaya) on

Нестор заливається заразливим сміхом, міцно пригортає Олю, дарує їй квіти та ніжно зізнається в любові, а поміж тим дуркує та пародіює знімальну групу.

“Журналісти постійно розпитують мене про чоловіка. Та ніхто і не здогадується, що в мене є інший. З ним ми сміємося цілий день і балакаємо півночі. Він переконує, що я найкрутіша дівчина в світі і робить найцінніші подарунки. Може просто взяти за руку та повести гуляти. І разом ми найщасливіші. Зрештою, я не можу його більше не приховувати і наважилася показати цілій країні, бо він зізнався, що готовий”, – прокоментувала сміливий крок Цибульська.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com