Олігарх Рінат Ахметов фінансує “Слугу народу” та Офіс Президента, – ЗМІ

23.09.2020, 16:31
84887

Щомісяця український олігарх Рінат Ахметов виділяє гроші на фінансування партії “Слуга народу” та Офісу Президента. Натомість прессекретарка бізнесмена заявила, що усе це неправда, а в партії та ОП наразі інформацію не прокоментували.

Читайте також: Нардеп розповів, як “Слуги народу” продавали посади та місця у списках на місцеві вибори

Команда Зеленського щомісяця отримує понад 2 мільйони доларів від Ахметова. Про це з посиланням на одного із великих бізнесменів повідомила “Українська правда”.

“На Офіс і на фракцію, хоч там у Ріната своїх і немає, заходить десь 2 – 2,5 мільйона доларів в місяць. Ясно, що він (Ахметов) – друг”, – заявив співрозмовник видання.

Що кажуть в Ахметова

Прессекретарка Ахметова Анна Терехова заявила, що інформація про фінансування олігархом команди Зеленського – неправдива, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Все, на чому зосереджений Рінат Ахметов – благодійність та розвиток футбольного клубу “Шахтар”. Тому будь-які спроби прив’язати Ріната Леонідовича до яких-небуть політичних процесів не відповідають дійсності”, – наголосила Терехова.

Що кажуть у Зеленського

Наразі ні в ОП, ні в партії не коментували цієї інформації. Проте 24 канал намагається зв’язатися з Офісом Президента, щоб там підтвердили чи спростували інформацію про нібито фінансування Ахметовим “Слуги народу” та ОП.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com