Оля Полякова та її донька хворіли коронавірусом

30.04.2020, 10:50
71038

Популярна українська співачка Оля Полякова поділилась новими деталями приватного життя, які приголомшили прихильників. Артистка заявила, що вже мала коронавірус, коли була у США.

Читайте також: Полякова розкритикувала за зневажливе ставлення до української мови нардепа від “Слуги народу” (відео)

Відповідною інформацією вона поділилась під час спілкування з Дмитром Гордоном. Оля Полякова запросила журналіста стати гостем її шоу “Правда чи дія”, що вийшла на ютуб-каналі. Артистка порушила тему коронавірусу та пандемії, тому під час бесіди згадала, як хворіла у США, передає 24 канал.

“Я вже перехворіла, коли була в Маямі. Спочатку Аліса (молодша донька Олі Полякової, – ред.) захворіла. 41 градус був, я такої температури не бачила ніколи в житті. У мене був просто шок. Потім і я від неї заразилася. Ми страшно кашляли, приймали антибіотики. Так важко перехворіли”, – розповіла Оля Полякова.

Сталось це взимку, тому карантин артистка з дітьми перебула за кордоном.

За даними 29 квітня, у світі зафіксовано 3 193 886 випадків захворювання на COVID-19. Понад 227 тисяч людей померли від коронавірусу, водночас близько 973 тисячі – одужали. Медики рекомендують продовжувати залишатись на карантині та при перших симптомах COVID-19 звертатись до свого сімейного лікаря.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com