Опіки очей: Вікторія Сюмар розповіла про наслідки нападу на Порошенка

27.08.2021, 09:00
99601

У результаті нападу 24 серпня під час «Маршу патріотів» п’ятий президент України Петро Порошенко отримав хімічні опіки ока.

Про це в ефірі Прямого заявила народна депутатка Вікторія Сюмар. «Ми вже реконструювали всі ці події і можемо про них говорити, звівши різні картинки. Бо люди в різних місцях були. І коли дійсно батько загиблого Журавля сказав, що буде покладати квіти, Петро Олексійович просто пішов з ним покладати квіти до могили героїв Небесної Сотні. Це таке місце… Я думаю, для провокацій його можуть обирати тільки кінчені циніки. Закінчені. Нормальні люди там зовсім інші почуття відчувають», – наголосила Сюмар.

Вона зауважила, що попри травми, які завдали Петрові Порошенку, п’ятий президент України повернувся на мітинг і виступ перед народом України.

“І в той момент була вилита зеленка в очі Порошенку. Треба розуміти, що це речовина, яка дуже пошкоджує очі. В нього справді опік. І відразу після того вже було видно це. І це не така проста історія, як може комусь здаватися: що просто відмився, і просто так. Ні, після цього є наслідки певні для здоров’я. Але Петро Олексійович пішов далі на мітинг і виступив на тому мітингу”, – заявив народна обраниця.

«А що було з нападником? Ветерани, які йшли поруч з Порошенком, відразу його затримали й передали поліції абсолютно цивілізовано. Поліція його забрала і повела на Банкову чомусь. Ми поставили собі за мету дізнатися, що далі з цим хлопцем сталося. І от сьогодні з’ясувалося, що він фактично і не був у відділку поліції», – розповіла Вікторія Сюмар.

«Його доставили назад в Козелець і помістили в лікарню… Якщо людину не утримують у відділку, ведуть на Банкову, а з Банкової фактично з супроводом, з ескортом доставляють в Козелець, кладуть в лікарню і кажуть, що до нього не можна потрапити і що він десь в реанімації, – це викликає підозру, чому його не затримали», – додала вона.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com