Опубліковано рейтинг найкращих країн світу: Україна на 68-й позиції

15.01.2020, 20:12
59941

Україна посіла 68-му сходинку з 73 у рейтингу найкращих країн світу 2020 року.

Читайте також: Україна посіла 15 місце в рейтингу зростання мінімальних зарплат у світі

Рейтинг опублікував американський журнал US News & World Report, повідомляє ТСН.

У ньому Україні вдалося обігнати Туніс, Білорусь, Оман, Сербію та Ліван. До трійки лідерів увійшли Швейцарія, Канада та Японія. У десятці також – Німеччина, Австралія, Великобританія, США, Швеція, Нідерланди та Норвегія. Росія посіла 23-тє місце. Інші сусіди України розмістилися на таких позиціях: Польща – 34, Словаччина – 52, Румунія – 54, Угорщина та Молдова до рейтингу не потрапили.

Зазначається, що дослідження проводилося спільно з експертами зі школи Wharton Університету Пенсільванії та компанії BAV Group. Дослідники аналізували країни за такими показниками, як: розвиток підприємництва, можливості для туризму, розвиненість цивільних прав та соціальної сфери, культурний вплив, культурна спадщина, темпи розвитку, відкритість для бізнесу, політична ситуація, оборона і значення на міжнародній арені, якість життя.

Так, в Україні серед показників найвищими є – політична ситуація (відображає значення країни на міжнародній арені, розвиток оборонної сфери) та можливості для туризму. Найгірші показники – відкритість для бізнесу та якість життя.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com