Опублікували відео, як учасники “Автоєвросили” затримали п’яних прикордонників (відео)

19.02.2019, 16:31
12815

На Заході України, в пункті пропуску “Шегині” на кордоні з Польщею активісти “АвтоЕвроСила” зняли на відео двох п’яних прикордонників на робочому місці. Відео опублікували на сторінці “АвтоЕвроСили” в Facebook.

Читайте також: На Харківщині прикордонники погоріли на хабарі

Активісти з’ясували, що першого прикордонника звуть Роман Хитро. За інформацією на бейджі митник числиться за “Міністерством аграрної політики України”. активісти викликали 102, ініціювали громадянське затримання. Затриманий не заперечував, що він випив. Але сказав, що не перебувала в цей момент на робочому місці.

“Як ти сюди потрапив, якщо ти не на роботі? Хто може підтвердити, що ти не на робочому місці? Де твій начальник”, – посипалися на прикордонника питання активістів, однак він нічого не зміг відповісти.

При цьому чоловік назвав ім’я свого начальника – Богдан Романов. На відео чоловік намагається втекти або закритися в підсобному приміщенні.

Через деякий час на цьому ж пункті затримали п’яну співробітницю прикордонної. Під час затримання кілька чоловіків “АвтоЕвроСіли” взяли жінку в кільце, щоб не дати їй піти. Її відвели під крики “Ганьба!” до колеги, що був на підпитку

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com