“Ось таке я г*мно”: Чапкіс шокував стосунками з дітьми

3.11.2020, 17:32
88162

Легендарний український хореограф, суддя проєкту “Танці з зірками” Григорій Чапкіс зізнався, що у його стосунках з дітьми не завжди все було гладко.

Читайте також: “Не можу жити без сексу”: 90-річний хореограф Чапкіс розповів про стосунки з молодою коханою

У зірки є двоє дітей –син Ґреґ, який живе у США та має свою школу хіп-хопу, та старша донька Лілія. Вона живе в Італії і є балетмейстеркою. У програмі “Життя відомих людей” Григорій Миколайович зізнався, що був кепським сім’янином і мало часу приділяв своїм нащадкам, пише ТСН.

“Я був дуже поганим батьком. Я можу сповідатися. Коли я пропрацював 27 років з першою дружиною в ансамблі Вірського, ми об’їздили весь світ і я весь час був на гастролях. Лілію виростила бабуся. І коли я їй зараз роблю зауваження, що Лілє, ти не так вчинила, вона: “А ти мене виховував? Я бачила тебе?”. І Ґреґ виріс один, без мене. Без мами”, – сказав Чапкіс.

Чи відчуває Григорій Миколайович почуття провини перед своїми дітьми? Каже, раніше переймався, а зараз уже відболіло. Він живе своїм життям, а діти – своїм.

“Ось таке я г*вно. Ось такий я є. Я не граю. Я не виступаю. Ось такий я є в житті”, – сказав хореограф

Григорій Миколайович також розповів, що коли у його житті з’явилася на 52 роки молодша жінка на ім’я Міла, діти поставилися до цього роману скептично та не підтримали батька:

“А діти мої …завмерли. Інші б діти були б задоволені. Вони все на неї: “Во, прийшла стерво якась”. Розумієш? Хоче його добро. Давай довіреності, давай переписуй”, – додав Чапкіс.

Саме донька Лілія, за словами Григорія Миколайовича, стала ініціаторкою того, щоб він написав заповіт. І цей документ ледь не занапастив його.

“І протягом семи років ніхто – ані діти, ані онуки, ніхто не запитав: “А ти випив таблетку? А ти поїв сьогодні?” А я голодував. П’ять разів був в реанімації – вийшов. А хто мене витягнув звідти? Нікому я не потрібен”, – відверто зізнався Григорій Миколайович

А від рідних – ані слуху, ані духу. Їхній номер не з’являвся на екрані телефону місяцями. До того, як Чапкіс не познайомився з Мілою, він чахнув від самотності.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com