Осінні шкільні канікули можуть тривати цілий місяць – Міністерство охорони здоров’я

17.10.2021, 09:55
103100

Міністерство освіти України та Міністерство охорони здоров’я можуть прийняти рішення про продовження осінніх канікул школярів на 3-4 тижні

Це пов’язано з епідеміологічною ситуацією через пандемію коронавірусу, передає “Суспільне”.

Як повідомив у прямому етері “Українського радіо” головний санітарний лікар країни Ігор Кузін, осінні канікули в школах планують продовжити. У Міністерстві охорони здоров’я та Міністерстві освіти розв’язують питання продовження двотижневих канікул ще на 1-2 тижні. Тобто їх загальна тривалість може складати 1 місяць.

Читайте також: Придивіться до гривні: експерти спрогнозували зміну курсу долара вже найближчими днями

“Скоріш за все вони канікули будуть трошки продовжені. Але ми не вважаємо, що вони будуть доволі тривалими. Зазвичай вони тривають впродовж двох тижнів, ми зараз дискутуємо про термін 3-4 тижні”, – каже Кузін.

За його словами, через COVID-19 на стаціонарному лікуванні знаходиться 607 дітей – це 21% від кількості ліжок для хворих на коронавірус, які були виділені на педіатричному напрямку.

“Діти більш активно залучаються в епідемічний процес, велика кількість класів зачиняється через випадок коронавірусу у дитини або вчителя. Весь клас вважається контактним і він зачиняється на “умовний” карантин”, – підкреслив головний санітарний лікар.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com