“Остання” відстрочка “євробляхарям”: деталі

16.08.2019, 21:51
37676

Президент Володимир Зеленський ініціював законопроєкт, яким пропонується дати ще одне відтермінування власникам “євроблях” для оформлення автомобілів без штрафних санкцій. Про це в інтерв’ю виданню LIGA.net заявив нардеп Владислав Криклій, якого партія Слуга народу делегує на посаду голови транспортного комітету Верховної Ради.

Читайте також: Зеленський розповів, що чекає на “євробляхи”

При цьому він вважає, що це буде останнє відтермінування, оскільки охочі реєструвати автомобілі навряд чи з’являться.

Нардеп зазначив, що у багатьох просто немає документів на машини. ″У січні-лютому спостерігалася аномальна кількість реєстрацій автомобілів на єврономерах. Тільки в січні 2019-го було зафіксовано більше 200 тисяч реєстрацій транспорту, показники січня 2018-го – 70 тисяч реєстрацій″, – сказав він.

За його словами, зараз залишилися незареєстрованими тільки ті, хто не хоче, не може або не має документів. ″Ось вони й намагаються це відтягувати. Коли закінчиться період без штрафів, будемо сідати і на цифрах дивитися кількість реєстрацій″,  – додав депутат.

Нагадаємо, закони про розмитнення авто на іноземних номерах №8487 і №8488 набули чинності 25 листопада 2018 року. Перший пільговий період діяв до 23 лютого.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com