Освітній інтенсив: як Київська школа економіки навчатиме партію “Слуга народу”

24.07.2019, 18:13
34391

Київська школа економіки проведе освітній інтенсив для команди Зеленського. Про це написав у Facebook економіст, почесний президент Київської школи економіки, заступник глави Ради НБУ Тимофій Милованов.

Читайте також: “Слуга народу” оскаржуватиме перемогу Балоги по 69-му окрузі

За словами Милованова, у день виборів оголосили про це, а зараз вже є деталі, чого навчатимуть нові політичні сили і яких компетенцій вони прагнуть набути.

KSE реалізовуватиме однотижневу посилену програму професіоналізації, що поглиблює розуміння соціоекономічної ситуації у міжнародному та національному вимірах, а також задає набір навичок і компетенцій, які знадобляться народним депутатам у щоденній роботі.

Він зазначив, що програма базується на кращих міжнародних практиках, адже в її основу покладений гарвардський курс викладання для дорослих. В її фокусі – першочергове визначення потреби аудиторії та постановка конкретних освітніх цілей.

Милованов розповів, що навчальний курс будується на портфельному методі. Після його проходження учасники програми матимуть власне державницьке портфоліо, яке вони зможуть втілювати у житті впродовж наступних 5 років  – від особистої стратегії розвитку до пропозицій політик та законодавчих норм.

Він додав, що KSE разом із представниками партії ″Слуга народу″ розробляють для курсу контентний складник та відповідну йому систему симуляцій. При цьому навчання відбувається через тематичну матрицю (framework).

Читайте також: Разумков повідомив, з ким у Раді об’єднається “Слуга народу”

Почесний президент Київської школи економіки радий, що ця школа є частиною свідомого та вираженого підходу до депутата – коли підготовка до роботи та внутрішня відповідальність є базовими цінностями.

″Не можна навчити бути ″професійним″ народним депутатом, проте можна надати інструменти, що будуть необхідні на цій роботі, та допомогти знайти точку опори для державницької позиції″, – зауважив почесний президент Київської школи економіки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com