Отримала майже 150 млн: Тимошенко офіційно стала доларовим мільйонером

4.05.2020, 18:50
71415

Юлія Тимошенко внесла зміни в своїй декларації, в яку внесла більше 148 мільйонів гривень. Зазначено, що вона отримала компенсацію, за репресії 2011-2014 років.  Компенсація отримана в США на стадії досудового врегулювання, а гроші перерахували 24 квітня 2020 року. Зміни в декларації Тимошенко опубліковані на сайті НАЗК.

“Джерело надходження  грошей вказана юридична компанія з Техасу Reid, Collins, Tsai LLP. Дохід від цієї ж компанії Reid, Collins, Tsai LLP в минулому році декларував депутат від партії Тимошенко Сергій Власенко”, − пише екс−нардеп Сергій Лещенко.

“Юлія Тимошенко стала офіційним доларовим мільйонером. Ставши легальним мільйонером таким цікавим способом, Юлія Тимошенко нарешті зможе офіційно декларувати на себе майно і займатися благодійністю від власного імені”, − пише Лещенко.

Так 18 липня 2019 року його вказав отримання доходу в розмірі майже 57 мільйонів, а 19 липня отримання доходів у розмірі понад 57 мільйонів і майже 19 мільйонів. У кожному разі Власенко видом доходу вказав “іноземний дохід”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagraт

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com