“Отримувала під українським прапором”: MARUV прокоментувала скандал навколо музичної нагороди

6.11.2019, 09:32
50708

Співачка MARUV, яка тріумфувала на престижній музичній премії MTV Europe Music Awards, порушила мовчанку навколо скандалу, що вибухнув у Мережі.

Читайте також: У MARUV прокоментували скандальну премію MTV

Раніше в Інтернеті ширилися чутки, що виконавицю буцімто нагородили у номінації “Найкраща російська співачка”. MARUV не витримала і розставила крапки над “і”. Вона наголосила, що назва номінації звучить як “Найкращий артист за версією MTV Russia”.

Свій емоційний пост співачка лишила в Instagram.

“Я отримала нагороду на міжнародній премії MTV EMA в номінації “Найкращий артист за версією MTV Russia”. Навчіться читати і перевіряти факти, перш ніж обливати брудом! Ця номінація ніяк не прив’язана до країни або до громадянства. Минулого року переможцем став артист із Казахстану Jah Khalib, а цього року – я. MTV Russia – це філія великого глобального телеканалу, і це єдина філія MTV на всьому пострадянському просторі, і вона розташована в Росії, тому так і називається. При цьому тут ротується величезна кількість артистів з усього світу, але особливо з країн СНД”, – пояснила MARUV.

Окрім того виконавиця зауважила, що коли отримувала премію то одразу окреслила, звідки вона родом.

“На червоній доріжці я позначила, звідки я родом, а коли виходила отримувати нагороду, я отримувала її під українським прапором! А ви, мої друзі, вчергове мене розчарували своїм невіглаством і образами! І вистачить мене приписувати куди-небудь! Я не лише громадянин країни, в якій я народилася, але ще й світовий артист! Тому я буду їздити на премії та з концертами, куди захочу і як захочу, тому що я вільна людина. Я співаю для всіх, кому подобається моя музика. У всьому світі я представляю тільки себе і свою творчість, тому fuck off!” – резюмувала виконавиця.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com