Озвучили нові правила для виїзду з ОРДЛО і Криму

27.08.2020, 12:22
82527

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомило, що з 29 серпня відновлюється робота контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Криму і виїзду з неї.

Читайте також: Стало відомо, які школи не відкриють 1 вересня

Про це повідомляє прес-центр відомства, пише Кореспондент.

“З 00:00 29 серпня 2020 року відновлюється робота контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим та м. Севастополя та виїзду з неї. З цього часу КПВВ буде працювати в звичайному режимі”, – йдеться в повідомленні.

Водночас на час дії карантину, в період з 29 серпня по 28 вересня 2020 року, іноземці та особи без громадянства, які мають на меті потрапити на підконтрольну уряду територію України через КПВВ на окупованій території Донецької та Луганської областей, АР Крим або потрапити на окуповану територію України, повинні мати страховий поліс, що покриває витрати, пов’язані з лікуванням COVID-19, і чинний на термін перебування на території України (в тому числі на тимчасово окупованих територіях).

Поліс повинен бути виданий страховою компанією, зареєстрованою в Україні, або іноземною страховою компанією, яка має представництво в Україні або договірні відносини з українською страховою компанією – партнером.

Читайте також: Ми спостерігаємо за першою світовою біологічною війною, – Данілов

Усі категорії громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій, повинні пройти самоізоляцію, дострокове припинення якої можливе в разі отримання негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР, проведеного після виїзду з тимчасово окупованої території Донецької та Луганської областей і Криму.

Для проходження самоізоляції ті, хто прибувають з окупованих територій, зобов’язані встановити і активувати мобільний додаток “Дія”. У разі неможливості встановлення такого мобільного додатка особа підлягає обсервації.

При цьому самоізоляцію не повинні проходити діти до 12 років і працівники представництв офіційних міжнародних місій, організацій, акредитованих в Україні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com