П’яна мати спала у сусідній кімнаті: у Києві 3-річна дівчинка випала з вікна 6 поверху

18.04.2019, 18:10
21470

Сьогодні, 18 квітня, у Святошинському районі Києва 3-річна дівчинка випала з вікна квартири на шостому поверсі і отримала тяжкі травми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Читайте також: “Фільм жахів”: пацієнт побив медиків, залив кров’ю лікарню та вистрибнув з вікна у Рівному

Інцидент трапився на вулиці Чорнобильській.  За попередньою інформацією, багатодітна матір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спала. В цей момент 3-річна дівчинка вилізла на підвіконня балкону та зірвалась вниз.

“Дитина впала на прибудинкові насадження, завдяки чому вижила. Зараз їй надають необхідну допомогу у лікарні, куди її доставили із тяжкими травмами”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Також поліція встановила, що її 4-річна сестра також намагалася вилізти на підвіконня. Її помітили люди на вулиці і почали кричати – малеча злякалася і повернулася у кімнату.

Наразі полісмени спілкуються з матір’ю та перевіряють, з ким та в яких умовах проживають діти.

“За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України”, – додали правоохоронці.

Поліція Києва закликає батьків не залишати дітей без нагляду у кімнаті з відчиненими вікнами, адже дотримання елементарних правил дозволить уникнути трагедії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com