П’яний чоловік намагався підірвати багатоповерхівку на Миколаївщині

14.02.2019, 16:52
11949

У Миколаївській області нетверезий чоловік повідомив, що, зачинившись у своїй квартирі, він відкрив газовий вентель на газовій колонці і плиті, щоб підірвати дев’ятиповерховий будинок.

Читайте також: У Рівному у дворі будинку вибухнула граната

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

На місце виклику оперативно прибули патрульні поліцейські, керівництво районного відділу поліції та співробітники слідчо-оперативної групи, спеціалісти вибухотехнічної та кінологічної служб ГУНП, рятувальники та медики.

Через можливу загрозу життю людей та наявність запаху газу в будівлі, правоохоронці екстрено провели евакуацію мешканців багатоповерхівки.

Після чисельних вимог правоохоронців відчинити двері, зловмисник погодився впустити у оселю лише працівників газової служби. Тоді поліцейські і затримали 40-річного чоловіка з явними ознаками сп’яніння та доставили до відділку для проведення подальших першочергових слідчих дій. Зараз із зловмисником спілкуються слідчі.

Наразі дії чоловіка кваліфіковані, як замах на вбивство двох і більше осіб (ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом вирішуватиметься питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com