П’яний голова громади на Волині наїхав автомобілем на тероборонівця та втік з місця пригоди (фото, відео)

18.04.2022, 12:35
117694

Очільник Заболоттівської територіальної громади на Ратнівщині Валерій Свіржевський у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на бійця територіальної оборони та втік з місця пригоди.

Читайте також: На Волині затримали колишнього “беркутівця”, якому ФСБ дала завдання вступити до тероборони

Інцидент стався у п’ятницю, 15 квітня, повідомили місцеві мешканці для t1.

Як зазначають очевидці, поліцейські намагалися зупинити автомобіль, у якому перебував Валерій Свіржевський, аби перевірити його на стан алкогольного сп’яніння. Проте він відмовився і скерував свій транспортний засіб на добровольця місцевої самооборони Масло Владислава, який на той момент ніс службу на одному із блокпостів.

Після інциденту водій втік з місця пригоди.

Згодом на місце події прибула швидка, щоб надати допомогу постраждалому, та поліція, адже було скоєно наїзд на людину.

Пізніше постраждалий та працівники поліції поїхали додому до голови. Поруч з будинком стояло його авто, а сам він закрився в хаті.

Працівники поліції склали протоколи за статтями 124 (вчинення ДТП), 122-4 (залишення місця ДТП), 130 (керування у стані сп’яніння) Адміністративного кодексу. Від проходження освідування на стан сп’яніння посадовець відмовився.

Для притягнення чоловіка до відповідальності матеріали скерують до суду.

Зауважимо, що на Волині діє розпорядження, згідного якого конфісковані за нетверезе водіння автомобілі передають на потреби армії.

Нагадаємо, Валерій Свіржевський – представник народного депутат Степана Івахіва та політичної партії “За майбутнє”, який переміг у виборах 25 жовтня 2020 року. Сам же Степан Івахів разом зі своїм другом Сергієм Мартиняком на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну намагалися втекти за кордон, захопивши при цьому з собою більше 700 тисяч доларів. Проте прикордонна служба відмовила їм у перетині кордону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com