П’яний, раніше судимий чоловік, знищив сім державних прапорів на Сумщині

16.05.2018, 11:17
2644

П’яний чоловік у центрі Ромен Сумської області виламав з підставок сім державних прапорів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, передають “УНН”.

Так, близько опівночі до чергової частини місцевого райвідділу надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік в центрі міста ламає державні прапори, встановлені біля пам’ятника Тараса Шевченка.

“Працівники поліції негайно виїхали на виклик, однак зловмисник вже встиг залишити місце події. Провівши ряд пошукових заходів, правоохоронці вже наступного дня з’ясували його особу – це виявився раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів 36-річний місцевий житель. Чоловіка знайшли та опитали. Він не заперечує своєї причетності до знівечення державних прапорів”, – розповів заступник начальника ГУНП Олег Григоров.

Як пояснив сам підозрюваний, він, перебуваючи у нетверезому стані, повертався додому пізно вночі, і дорогою звернув увагу на прапори, встановлені до травневих свят.

“Зневажаючи Україну як державу, він виламав прапори з підставок і кинув їх на асфальт, після чого спокійно попрямував додому”, – йдеться в повідомленні.

В поліції вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) КК України. Крім того, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні цього злочину та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує чималий штраф, або до 6 місяців арешт, або до 3-х років ув’язнення.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com