Пандемія коронавірусу: Зеленський звинуватив мерів кількох міст у загибелі великої кількості людей

22.10.2020, 20:20
87242

Президент Володимир Зеленський заявив, що через міського голову Харкова Геннадія Кернеса та інших мерів, які ігнорували карантинні обмеження, загинула велика кількість людей. Таку заяву він зробив в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам, яке вийшло в четвер, 22 жовтня.

Читайте також: Зеленський заявив, що українців слабо штрафують за порушення карантину

“Всюди заведені кримінальні справи, після чого голови тих чи інших міст беруть їх собі у риторику. Виходять і кажуть: “Через те, що вибори – мене хочуть скинути”. А не через нього загинула велика кількість людей? Саме через нього. Наприклад, я нічого поганого не бажаю меру Харкова. Він зараз хворіє. Але важлива річ. Ми говорили з ним декілька разів. Потім він нас послухав і зупинив метро, коли відчував, що кількість захворілих зростає. Після цього він казав, що все буде добре. Зараз він захворів, на жаль, і ситуація у нього складна”, – сказав президент.

За словами Зеленського, українці розслабилися і не носять маски. Він зазначив, що страшно, коли у деяких регіонах збирають 20-30 тисяч людей на концертах. Зокрема, у Дніпрі, Одесі і Харкові.

Президент повідомив, що у цих областях порушили кримінальні справи через порушення карантинних обмежень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com