Партія Медведчука привітала країну-агресорку з Днем Росії від імені українців

12.06.2020, 15:51
75263

Партія “Опозиційна платформа – За життя”, яку очолює Віктор Медведчук, привітала країну-агресорку з Днем Росії.

Читайте також: Кум Путіна Медведчук є бізнес-партнером Коломойського в енергетиці та металургії

Звернення з цієї нагоди з’явилося на сайті політичної сили. У ньому наголошується, що українців із росіянами нібито пов’язують сім’ї та спільна історія. Водночас ніяк не згадується окупація Криму та військова агресія, яку РФ розв’язала на Донбасі.

“Партія ОПЗЖ від імені всіх українців, які виступають за відновлення співпраці та нормалізацію відносин із Російською Федерацією, вітає росіян зі святом – Днем Росії! Що б не говорив президент України Зеленський, але з Росією нас пов’язують не просто спільні кордони, а насамперед родинні зв’язки , тісно переплетені людські долі, духовні та культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні та пам’ять про цю велику перемогу, яка згуртувала наші народи на віки”, – йдеться в заяві партії Медведчука.

Також політсила вважає, що всі спроби влади й “національно стурбованих політиків, ура-патріотичної меншості” вбити клин між українцями та росіянами, розірвати відносини між двома країнами нібито зазнали фіаско.

“Українці втомилися від русофобської істерії, від політики ненависті й прекрасно розуміють, що сьогодні Україна як ніколи потребує розвитку діалогу з Росією, радикальної зміни економічного курсу і відновлення стратегічного економічного партнерства з РФ”, – заявили в ОПЗЖ.

Підсумовуючи, в політсилі Медведчука зазначили, що Україна та Росія, на їхню думку, повинні вибудовувати діалог і йти на компроміси. Саме це нібито є шляхом до миру й злагоди, відновлення “добросусідських” відносин між країнами й добробуту народів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com