Партія “Слуга народу” піде на парламентські вибори, але, можливо, без Зеленського

25.03.2019, 14:31
17938

Володимир Зеленський заявив у ефірі телеканалу “1+1”, що партія “Слуга народу” точно візьме участь у парламентських виборах восени.

Читайте також: “Я була агресивно проти”: Зеленський з дружиною дали ексклюзивне інтерв’ю (відео)

Комік та актор Володимир Зеленський у разі програшу на виборах президента не буде оскаржуватиме їх результати.

“Піднімати Майдан ніхто не буде. Крові досить у нашій країні”, – заявляв Зеленський на зустрічі з журналістами іноземних ЗМІ.

У разі поразки на президентських виборах Зеленський буде вести партію “Слуга народу” на парламентські. Згідно з останніми соцопитуваннями, шанси у неї високі. “Ніхто не опустить руки. Попереду парламентські вибори, де партія “Слуга народу” має всі шанси перемогти”, – стверджують у штабі Зеленського.

Щоправда, незрозуміло, чи захоче актор особисто йти працювати до Верховної Ради.

“Президент і депутат – це два різні світи. Робота в парламенті зазвичай рутинна і маловдячна, в якій недосвідченому політику легко загубитися серед 450 депутатів. За таких умов “Слуга народу” може балотуватися до парламенту з підтримкою Зеленського, але без його присутності в списках”, – йдеться у статті “Української правди“.

Відзначається, що наразі Зеленський опинився у найбільш зручному становищі. Він має найвищий рейтинг, але геть не боїться програти. Крім того, він єдиний кандидат, який не витрачає шалених грошей на рекламну кампанію, а може ще і заробити на ній, коли покажуть третю частину серіалу “Слуга народу”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com