Партія “Слуга народу”: попереду – з’їзд

2.03.2021, 10:52
95078

У Києві в суботу, 13 березня, представники партії “Слуга народу” проведуть з’їзд, щоб обговорити питання змін у системі управління політсилою і зробити її сучаснішою. У заході візьмуть участь “слуги”-парламентарі, депутати місцевих рад, а також делегати від кожної з областей, – пише Марина Ліснічук (OBOZREVATEL).

Читайте також: Нардеп від “Слуга народу” розповіла, якою може бути школа для 5-річних (відео)

Проведуть великий з’їзд із повним дотриманням карантинних обмежень, заявив очільник СН Олександр Корнієнко. Його слова цитує пресслужба партії.

“Ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об’єднає людей, котрі ухвалюватимуть політичні рішення – як на місцях, так і в центральній владі”, – заявив він.

Глава СН зазначив, що на порядку денному заходу будуть організаційні та програмні питання. Серед них – обговорення нової редакції Статуту партії та проведення виборів до керівних органів на його основі. Крім цього, дискусії щодо нового документу – Доктрина політичної партії “Слуга народу”, яка поєднає у собі засадничі та практичні питання майбутньої її діяльності.

“Депутати Верховної ради, міністри, а також понад 7 тисяч місцевих депутатів усіх рівнів, голів ОТГ, мерів готові разом рухатися вперед для втілення принципів та ідей президентської та партійної програм. Залишилося напрацювати ефективні механізми взаємодії між нами, і ми це обов’язково зробимо”, – підсумував Корнієнко.

Нагадаємо: триденні вихідні 6, 7 та 8 березня група депутатів фракції “Слуга народу” проведе у Стамбулі, столиці Туреччини. Нардепи запланували робочі зустрічі та залишили час для дозвілля.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com