Пастки для ЗСУ: боєць “Легіону Свободи” про ситуацію на Мелітопольському напрямку

29.11.2023, 11:01
150545

Боєць “Легіону Свободи” Костянтин Денисов зазначив, що іноді росіяни навмисно відходять з позицій, щоб затягнути наші підрозділи у пастку.

Читайте також: Росіяни наближаються до Авдіївського коксохіму — британська розвідка

Про це він сказав у ефірі телеканалу “Еспресо”.

“На Мелітопольському напрямку є тактичні успіхи ЗСУ, які пов’язані з багатьма факторами. І насамперед — це героїзм штурмової піхоти, класна робота артилерії та аеророзвідка. Нещодавно Сили оборони зайняли вигідні позиції на цьому напрямку, але просування дається дуже важкою ціною. Тому що ворог постійно гатить з артилерії та намагається контратакувати. Також у противника значно покращилася ситуація з FPV-дронами, якими ворог притискає нашу піхоту й полює за нашою технікою”, — зауважив Денисов.

Боєць “Легіону Свободи” також додав, що іноді росіяни можуть навмисно відійти з позицій, щоб затягнути наші підрозділи у пастку.

“Ворог підлий і підступний. Нещодавно наші хлопці потрапили у пастку й дивом вийшли з неї. Росіяни нібито залишили позиції, наші зайшли туди, а у ворога там вже все пристріляно. Наразі окупанти влаштовують багато пасток, тому що розуміють, що в лоб нас не візьмуть”, — наголосив Денисов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com