Печерський суд заарештував будинок Володимира Кличка: деталі

3.08.2019, 16:20
35775

Печерський районний суд Києва своїм рішенням від 26 липня заарештував нежитловий будинок площею 1419,3 кв. м за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 34-Б, у центрі Києва. Саме цю будівлю через аукціон придбала компанія Володимир Кличка, брата мера столиці Віталія Кличка, як ідеться у повідомленні ТСН.

Читайте також: Кличко прокоментував справу ДБР проти нього та пригрозив Портнову

Державне бюро розслідувань нині веде справу про можливе заволодіння майном територіальної громади Києва.

Провадження відкрили 23 липня за заявою директора фірми “Капітал”. У заяві говорилося про те, що до “заволодіння” причетні посадовці Київської міської державної адміністрації, народний депутат та службові особи приватного сектору. Наразі слідство перевіряє цю інформацію.

У рішенні Печерського суду вказано, що нині спірний будинок належить громаді Києва. Суд наклав на нього арешт і заборонив його відчужувати.

Цей будинок Київрада виставила на аукціон на початку липня. У торгах узяли участь дві компанії. 30 липня перемогу здобуло ТОВ “Віт-Плюс”, з яким Київрада мала намір укласти договір з “Віт-Плюс”, але так цього і не зробила. Фірма мала купити будинок за 37 млн 130 тис. грн.

Читайте також: Кличко звернувся до НАБУ

До цього будинок орендувало у Києва ТОВ “Альтернатива” – саме воно і було другим учасником торгів.

Компанія-переможець “Віт-Плюс” належить Володимиру Кличку – брату Київського міського голови та голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка. Будинок, який виставили на продаж, розташований поруч з готелем братів Кличків.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com