Пекельна доба на Донбасі: ворог 28 разів обстріляв українських військових: 2 загиблих та безліч поранених

8.06.2019, 09:17
28286

7 червня збройні формування Російської Федерації 28 разів порушили режим припинення вогню, з них три рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 152 та 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 мм.

Читайте також: Зеленський зробив термінову заяву через посилення обстрілів на Донбасі

Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та автоматичної стрілецької зброї, інформує прес-служба операції ООС у Facebook.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник 21 раз обстріляв позиції Об’єднаних сил: поблизу населеного пункту Новоселівка Друга – з артилерії 152 мм, мінометів калібру 82 мм та гранатометів;

п’ять разів в районі міста Павлопіль – з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї;

чотири рази в районі населеного пункту Водяне – з озброєння бойових машин піхоти, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також біля Новоолександрівки Другої – окупанти застосували артилерію 152 мм, міномети 82 мм, двічі поблизу Мар’їнки – гатили з 82 мм мінометів та стрілецької зброї, два рази біля Новогригорівки – з гранатометів та кулеметів, поблизу населеного пункту Гнутове – автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, біля Миколаївки – були застосовані протитанкові гранатомети, Авдіївки – автоматичні гранатомети та стрілецька зброя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” позиції наших захисників були обстріляні сім разів :

поблизу населеного пункту Новолуганське – з 122 мм артилерії та 120 мм мінометів 120 гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;

біля Станиці Луганської – зі стрілецького озброєння;

КРИМСЬКЕ – з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також двічі позиції біля Травневого – зазнали обстрілу з озброєння бойової машини піхоти та автоматичних гранатометів, а Зайцевого – з гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули, п’ятеро отримали поранення та 7 чоловік зазнали бойових травм.

На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь.

За даними розвідки 6 червня двох окупантів було знищено та ще 1 поранено.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил один раз. В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід” ворог здійснив один обстріл позицій українських захисників поблизу населеного пункту Широкине – з великокаліберних кулеметів.

Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com