Пенсійний фонд у тестовому режимі запустив новий додаток для пенсіонерів

16.09.2019, 18:10
42243

Пенсійний фонд України в тестовому режимі запустив мобільний додаток і оголосив про впровадження нового проекту “Пенсійний фонд України в смартфоні”, повідомила прес-служба ПФУ.

Читайте також: В Україні зросла середня пенсія: деталі

“Пенсійний фонд України з вересня починає впроваджувати у тестовому форматі новий електронний сервіс – мобільний додаток “пенсійний фонд”. Відтепер громадяни України мають можливість доступу до електронних сервісів Фонду в зручному форматі з мобільних пристроїв – смартфонів і планшетів”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, проект “Пенсійний фонд України в смартфоні” розроблений для реалізації розвитку системи надання електронних послуг “е-пенсія” і забезпечує максимально зручну та оперативну взаємодію громадян з ПФУ. Зокрема, мобільний додаток забезпечує доступ до: даних електронної пенсійної справи; електронного реєстру листків непрацездатності; інформації, що міститься в електронній обліковій картці соціального страхування, яка міститься в Реєстрі застрахованих осіб за анкетними даними, заробітної плати та інформації про набутий страховий стаж.

Крім того, додаток дозволяє переглядати стан опрацювання звернень до ПФУ, а також верифікувати документи та довідки, сформовані в особистому електронному кабінеті. Згідно з повідомленням прес-служби, найближчим часом з’являться та інші можливості: надання документів для призначення/перерахунку пенсій в одне торкання (е-пенсія), запис на прийом у відділи обслуговування, надання запитів на формування електронних листків непрацездатності та інше.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com