Перебував у місті незаконно та 26 разів порушив ПДР: що відомо про водія, який збив 4 пішоходів у Харкові (відео)

10.11.2020, 12:50
88710

Водій, який 7 листопада збив чотирьох пішоходів на острівці безпеки у Харкові, перебував в Україні незаконно.

Читайте також: На повній швидкості влетів у людей, які стояли на “острівку безпеки”: деталі масштабної ДТП у Харкові (фото, відео)

Це з’ясувалося у суді, де йому обирали запобіжний захід – йдеться в сюжеті ТСН.

22-річний громадянин Єгипту Алі Хенді, який на швидкості протаранив людей, намагаючись обігнати попутні авто, 4 роки вчився на авіаційного інженера і за цей час устиг 26 разів порушити правила дорожнього руху. Його дозвіл на проживання сплив ще цього літа.

Нині у суді підозрюваний визнав свою провину, але виправдовувався тим, що його авто підрізав інший водій. На час слідства суд арештував чоловіка на 2 місяці і призначив заставу у понад 10 мільйонів гривень. Саме на триманні під вартою, але без застави, і наполягала прокуратура.

“Особа є іноземцем, вона може виїхати за територію України, законно чи незаконно… Є розуміння, що особа неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху… Також особа є фігурантом іншого кримінального провадження, де щодо нього вже застосовано заставу”, – повідомив речник прокурора Харківської області Дмитро Чубенко.

Підозрюваний Алі Хенді повністю визнає свою провину і згадує, як все сталося: “Я рухався лівою смугою, бачив зелене світло попереду, поспішав. Але коли вже став перетинати перехрестя, з’явилася машина з правого боку, яка повертала вліво. Вона мене штовхнула і від цього удару я вилетів на острівець”.

Нагадаємо, ДТП сталася в неділю, 7 листопада, на проспекті Науки в Харкові. За даними місцевої поліції, 22-річний водій Volkswagen не впорався з керуванням. Двох потерпілих доправили до лікарні. 10-річного хлопчика з переломами ніг та руки, і 50-річну жінку, яка досі в стані глибокої коми.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com