Перехвилювався: королівський охоронець знепритомнів перед труною королеви Єлизавети II (відео)

15.09.2022, 17:00
127518

Під час варти біля труни королеви Єлизавети II, яка перебуває зараз у Вестмінстер-голі, з одним із королівських охоронців трапився інцидент, який розлетівся у всі новини.

Читайте також: Отримали танків більше, ніж в Угорщини: стало відомо, скільки техніки “залендлізила” РФ Україні на Харківщині

Він стояв біля підніжжя труни покійної монархині, коли солдатові раптово стало зле і він знепритомнів. Кадри було знято під час прямої трансляції. Охоронці з підрозділів, до яких входять Тілоохоронці монарха, Відділення домашнього господарства або Йомен-наглядачі Лондонського Тауера, повинні залишатися абсолютно нерухомими в чотирьох кутах біля труни монархині.

Одягнений у чорну форму, він тримав церемоніальну палицю, коли знепритомнів, а найближчі офіційні особи швидко кинулися йому на допомогу.

Солдати в парадній формі цілодобово чергують біля труни королеви та змінюються кожні 20 хвилин. Труна стоятиме у Вестмінстер-голі до понеділка для того, щоб піддані могли прийти і попрощатися з королевою.

Відомо також, що коли вчора труну з тілом королеви перевезли з Букінгемського палацу до Вестмінстер-голу, леді Габріелла Віндзор також знепритомніла від стресу. Службу відвідали близькі члени королівської родини – Чарльз, Камілла, Анна, Вільям, Гаррі, Кейт, Меган, сестри Йоркські та інші родичі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com