Перемир’я на Донбасі: російські окупанти вчора здійснили дві провокації

3.08.2020, 10:08
80244

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. На ділянках відповідальності переважної більшості підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Бойовиками здійснено два провокативних постріли по позиціях ООС під Горлівкою та біля Донецька.

Читайте також: “А на фото вони посміхаються…”: герої, які загинули на Донбасі в липні (фото)

Про це повідомляє командування операції Об’єднаних сил, пише РБК-Україна.

Так, бойовики здійснили один постріл з автоматичного станкового гранатомета поблизу населеного пункту Південне. А за 15 хвилин – неподалік від Красногорівки.

Зазначається, що на ділянках відповідальності переважної більшості підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

“Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога українські воїни на дії противника вогонь не відкривали”, – наголосили у штабі ООС.

Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 1247 осіб. У зворотному напрямку – 739 осіб.

З вини окупантів КПВВ “Мар’їнка” та “Новотроїцьке” не функціонували.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com