Перенести місцеві вибори з жовтня-місяця вже юридично неможливо, – Арахамія

1.07.2020, 19:49
77084

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що змінити дату місцевих виборів з жовтня-місяця вже не вийде юридично. Про це він заявив під час спілкування з журналістами в кулуарах парламенту, передає УНІАН.

Читайте також: “Баба робоча, як корабельна сосна”: Арахамія і Корнієнко осоромилися пікантною розмовою про колегу (відео)

За його словами, точна дата місцевих виборів має визначитися на наступному тижні, а інформація про їх можливе перенесення є чутками.

“Але для того, щоб у когось, наприклад, виникла думка зробити так, на це знадобилося б дві сесії. У нас немає часу до виборів зробити це за дві сесії, через зміну Конституції фактично. Я вважаю, що цей сценарій неможливий, скільки б там чуток не було. Це просто юридично неможливо зробити”, – сказав Арахамія.

Також він запевнив, що як тільки в Україні покращиться ситуація з карантином, у “Слузі народу” проведуть соціологічне опитування на вулиці для вибору кандидатів від цієї політсили.

Нагадаємо, що чергові вибори сільських, селищних, міських, районних, обласних рад, сільських, селищних, міських голів мають відбутися 25 жовтня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com