Перерізали горло, а тіло сховали у валізі: у Москві вбили відому секс-блогерку

29.07.2019, 17:49
35004

У московській квартирі у валізі було знайдено оголене тіло з перерізаним горлом блогера Катерини К., яка була дерматологом і практикувала сексуальне здоров’я. Про це повідомляє ″РЕН ТВ″.

Читайте також: Аварія пасажирського літака у Москві: живцем згоріли близько 13 людей

За їхніми даними, батьки дівчини стали переживати, коли Катерина перестала відповідати на їхні телефонні дзвінки. Вони попросили орендодавця перевірити квартиру. Саме господар квартири в будинку на вулиці Пир’єва і виявив порізане тіло дівчини у валізі.

Дівчина була студенткою медичного вишу і вела блог в соціальних мережах, в якому розповідала про навчання і подорожі. На її акаунті в Instagram на ім’я Кетті було підписано 80 тисяч осіб. Вона також працювала медиком.

Обставини події встановлюються. За попередньою версією, мотивом вбивства могли стати ревнощі.

За даними ЗМІ, Катерина була учасницею конкурсу краси в Москві, а також отримала кваліфікацію в престижному Російському національному дослідному медичному університеті ім. Пирогова.

Читайте також: У Москві жорстоко побили ліквідатора пожежі на ЧАЕС

Також повідомляється, що перед смертю вона розірвала стосунки з 32-річним чоловіком і почала зустрічатися зі старшим чоловіком. Вона і 52-річний чоловік мали намір здійснити поїздку до Нідерландів. Останній свій пост вона опублікувала з поїздки на Корфу 22 липня.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

“Быть настоящей женщиной — удовольствие дорогое. И скупиться тут не стоит. Потому что ты становишься настоящей женщиной только тогда, когда больше похожа на такую, какой хочешь быть.”- из к/ф “Всё о моей матери” Педро Альмодовара. Посоветуйте какое-нибудь интересное фестивальное кино на вечер из разряда “не для всех”. Где есть над чем подумать и в то же время посмеяться ??Что-то наподобие фильмов Вуди Аллена или того же Альмодовара.

Публикация от Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com