Перевіряють навіть на глисти: які аналізи здають перед аудієнцією з Путіним

4.07.2022, 20:31
123257

Про те, що Володимир Путін страждає на шизофренічний розлад особистості, свідчить кожен факт з його біографії. Особливо очевидним це стає, коли йдеться про його здоров’я та особисту безпеку.

Читайте також: У Росії заявили, що Києву доведеться прийняти умови Путіна

Нещодавно на ВВС провели велике розслідування, яке допомогло зрозуміти, як влаштована система тестування людей, котрі особисто зустрічаються з Володимиром Путіним, і скільки мільярдів рублів це коштує російському бюджету.

За інформацією видання, 94-річний ветеран афганської війни Ахат Юлашев із Казані, який особисто потиснув руку диктаторові на параді 9 травня, провів два тижні на карантині. Генерал Юлашев був одним із приблизно 400 осіб, які перебували від 24 до 9 травня на карантині в Москві заради того, щоб потиснути руку або просто наблизитися до Володимира Путіна.

Згідно з інформацією видання, російський президент отримав уже чотири дози вакцини від коронавірусу. Але, незважаючи на це, весь персонал, що обслуговує усі його резиденції, і всі, хто контактують із ним, продовжують перебувати на карантині в різних точках Росії.

Люди, які оточують Путіна, не просто перебувають на карантині, але ще й здають різні аналізи. За ці лабораторні дослідження сплачує Управління справами президента. Спираючись на документи, які є в публічному доступі, та розповіді інсайдерів видання змогло встановити процедуру.

Щоб бути допущеним до карантину, особам, які мають контактувати з Путіним, потрібно за дві доби здати аналіз крові на антитіла до коронавірусу. Перебуваючи на карантині, доведеться протягом 12 діб чотири рази здати ПЛР, а на дванадцятий день – знову кров на антитіла.

Якщо у людини не виявляли антитіла IGM, які свідчать про те, що вона хворіє, то вона після 14 днів ізоляції отримувала допуск до “чистої зони”, тобто до президента. Також у людей на карантині можуть брати біоматеріал та інші аналізи.

Із заявок за документами видно, що в деяких людей, які перебувають на карантині, брали мазки не лише на коронавірус, але також на ГРВІ, грип і стафілокок і кров на біомаркери. Кал вони теж здавали – але не на коронавірус, а на яйця гельмінтів.

Про те, що наближені до президента чиновники повинні здавати кал кілька разів на тиждень, повідомляв у лютому 2022 року з посиланням на анонімні джерела телеграм-канал Baza.

У березні 2021 року Путін, за словами його прессекретаря Дмитра Пєскова, щепився від коронавірусу вперше. Згідно з офіційною інформацією, щепився Путін “Супутником”. Після щеплення він почав активніше переміщатися країною, та безпрецедентні карантинні заходи для його оточення не скасували.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com