Перезавантаження: міністр інфраструктури звільнив з посад трьох керівників морських портів

1.10.2019, 17:51
44796

Керівник профільного відомства Владислав Криклій підписав накази про звільнення керівників Одеського, Чорноморського і Білгород-Дністровського морських портів. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Читайте також: Зеленський звільнив скандального генерал-полковника Демчину 

У повідомленні йдеться, що 30 вересня наказами Міністерства інфраструктури звільнені від виконання обов’язків директора ДП Одеський морський торговельний порт Войтко В. А., від виконання обов’язків директора ДП Морський торговельний порт Чорноморськ – Сєчкіна С. А., від виконання обов’язків директора ДП Білгород-Дністровський морський торговельний порт – Волощук К. В.

″Держава не є ефективним власником, тому ми багато надій покладаємо на концесійні проекти, але це не означає, що ми не будемо реагувати на дії менеджменту портів, які тягнуть збитки для державних підприємств″, – заявив Криклій.

Читайте також: Кабмін звільнив голову Держаудитслужби

Глава Одеського морського порта Войтко В.В. в 2018 році отримав зарплати і інші додаткові стимулюючі виплати на загальну суму 5,2 млн гривень, при тому, що порт не виконав план з чистих доходів.

″Незбалансованість доходів і витрат негативно вплинув на показники господарської діяльності підприємства і призвело до зменшення і невиконання планового показника чистого фінансового результату з 303,2 млн грн в 2016 році при плані в 2018 році 119,3 млн грн фактично до 19,2 млн грн, в 2018 році, і до збитку 55,1 млн грн за і півріччя 2019 року ″, – йдеться в повідомленні.

Діяльність керівників ДП ​​Морський торговельний порт Чорноморськ і ДП Білгород-Дністровський морський торговельний порт також не відповідає вимогам ефективного менеджменту підприємств портової галузі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com