Перший номер “Аграрної партії” Поплавський зніметься у комедії “Великі Вуйки”

3.07.2019, 18:12
31679

Найвідоміший український ректор та перший номер у списку “Аграрної партії” Михайло Поплавський отримав роль у 16-серійній комедії “Великі Вуйки”.

Читайте також: Олег Винник їде з Поплавським у тур на підтримку “Аграрної партії”

У серіалі “Великі Вуйки”, який є продовженням серіалу “Останній москаль”, Поплавський зіграє роль Міністра інфраструктура України.

“Серіал “Останній москаль” – комедія зі своєю атмосферою, перегляд якої завжди дарував мені позитивні емоції. Тому коли креативний продюсер Юра Горбунов запропонував мені роль міністра у серіалі “Великі Вуйки”, я одразу погодився. Це весела історія про українські реалії. Мій персонаж є збірним образом наших чиновників, тому глядачам він здасться дуже зрозумілим та впізнаваним. Крім того, участь у “Великих Вуйках” для мене означає підтримку українського кіно. Впевнений, що воно може та має бути успішним і популярним”, – прокоментував Поплавський.

Роль міністра для Михайла Поплавського стане дебютом у комедійному жанрі. До цього він вже брав участь у зніманнях фільму “Чорна рада”, де зіграв головного писаря.

Читайте також: У мережі опублікували трейлер скандального кінофільму про Василя Стуса (відео)

Колегами за знімальним майданчиком Михайла Поплавського є вже відомі глядачам “вуйки” у виконанні Юрія Горбунова, Володимира Горянського, Назара Задніпровського та Володимира Ніколаєнко. Крім того, нові ролі у серіалі отримали Артур Логай, Анна Кошмал, Арам Арзуманян та Інна Приходько.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com