Президент України відвідав легендарну Авдіївську “промку” (фото)

14.10.2019, 21:51
47002

14 жовтня під час візиту в район проведення операції Об’єднаних сил президент України Володимир Зеленський відвідав легендарну Авдіївську “промку”, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

Читайте також: Президент Зеленський разом із першою леді вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців

Як повідомили у пресцентрі, з міністром оборони України Андрієм Загороднюком, начальником Генерального штабу ЗС України генерал−лейтенантом Русланом Хомчаком та командувачем об’єднаних сил генерал−лейтенантом Володимиром Кравченком глава держави хвилиною мовчання вшанував пам’ять військових біля Меморіалу захисникам Авдіївської промзони.

“Із ситуацією на лінії зіткнення, умовами несення служби та проживання українських військових Володимир Зеленський ознайомився, відвідавши передові підрозділи 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Тут же очільник держави вручив нагороди та цінні подарунки кращим захисникам України”, – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, 14 жовтня Президент України здійснив робочу поїздку на передову та привітав військових із Днем захисника України. Під час поїздки Зеленський ознайомився з ситуацією на лінії зіткнення в зоні проведення Операції об’єднаних сил, а також з умовами несення служби та проживання українських військових на передовій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com