Під час масованого ракетного удару по Україні Путін проводив нараду з військовим командуванням: кадри із секретного бункера

17.12.2022, 20:03
132666

У п’ятницю, 16 грудня, коли російські ракети бомбардували цивільну інфраструктуру України, президент РФ Володимир Путін відвідав оперативний штаб армії, де провів нараду з найвищим військовим керівництвом. Мова йшла про “середньострокову перспективу” ведення бойових дій в Україні.

Читайте також: Уряд Сербії просить НАТО дозволити ввести війська на територію Косово

Про це повідомили кремлівські пропагандисти в суботу, 17 грудня, опублікувавши кадри цієї зустрічі у секретному бункері.

У повідомленні йдеться, що Путін попросив командування своїх армій надати пропозиції щодо того, як, на їхню думку, має тривати воєнна кампанія Росії в Україні.

“Ми вислухаємо командувачів кожного оперативного напрямку, і я хотів би почути ваші пропозиції щодо наших найближчих дій, але також і в середньостроковій перспективі”, – говорить президент держави-агресорки на опублікованому відео.

Судячи з опублікованих кадрів, Путін головував на нараді з кількома людьми за круглим столом, поруч із ним стояли міністр оборони Сергій Шойгу та начальник Генштабу генерал Валерій Герасимов.

На кадрах також фігурує генерал Сергій Суровікін, який від жовтня керує кампанією російських сухопутних сил під час війни в Україні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com