Під Києвом п’яний колишній поліцейський влаштував стрілянину по перехожих

1.06.2020, 13:11
74191

Уночі 1 червня у Вишневому на Київщині п’яний 34-річний водій влаштував стрілянину, коли перехожі зробили йому зауваження через паркування.

Читайте також: У Харкові мати з дитиною випали з 16-го поверху (фото 18+)

Стрілка затримали. Ним виявився колишній працівник поліції. Був звільнений з лав Національної поліції за низку порушень службової дисципліни, за поведінку, яка паплюжить честь та гідність працівника поліції та за керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння, повідомили у відділі комунікації ГУНП області, пише Gazeta.ua.

“На вулиці сталася сварка між перехожими та водієм з ознаками алкогольного сп’яніння, з приводу неправильного паркування його автівки. Конфлікт переріс у бійку, а потім водій здійснив із пістолета декілька хаотичних пострілів. Поліцейські опитали учасників інциденту та викликали постраждалим швидку медичну допомогу. Також на місці події вилучили гільзи. Після огляду лікарів – всі учасники інциденту погинули медичний заклад”, – сказано в повідомленні.

Усіх фігурантів конфлікту направлено на проведення судово-медичної експертизи щодо встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Чоловік добровільно віддав поліцейським зброю – пістолет для відстрілу гумовими кулями, який буде направлено проведення експертизи.

Із затриманим працюють слідчі. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. За це загрожує до 7 років в’язниці.

Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com