Під Києвом розбилась на мотоциклі відома блогерка

20.10.2019, 13:18
47915

В Києві на Гостомельській трасі в результаті ДТП загинула 41−річна блогерка−мотоцикліст Олена Кузавіні.  Про це повідомили в  ТСН з посиланням на відділ комунікації столичної поліції.

Читайте також: ДТП у Хмельницькому: загинула 11-річна дівчинка та травмовано мотоцикліста

“До столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо−транспортну пригоду за участю автомобіля Volkswagen та мотоциклу BMW на Гостомельському шосе”, − розповіли правоохоронці.

За попередніми даними, водій легковика рухався шосе з боку столиці. У момент виїзду з узбіччя на проїжджу частину у задню ліву частину автомобіля в’їхав мотоцикл.

Унаслідок зіткнення 41−річна водійка мотоциклу від отриманих травм померла у лікарні, у водія легковика діагностували струс головного мозку, йому надають медичну допомогу.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють механізм і причини автопригоди.

Тим часом з’ясувалося, що загиблою є українська блогерка Олена, яка відома в Instagram під ніком @kuzavini. Про це повідомили у соцмережах знайомі мотоциклістки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com