Під Львовом п’яний хлопець обстріляв мікроавтобус з пасажирами

19.02.2022, 14:31
111754

У Львівській області 20-річний хлопець відкрив вогонь з пістолета по мікроавтобусу з пасажирами. Після інциденту, який стався на трасі біля Яворова, стрілець був затриманий.

Читайте також: Стежили за жертвою, вивчали спосіб життя: на Львівщині нацгвардієць зі своїм спільником з Білорусі готували вбивство підприємця

Про це передали в прес-службі Нацполіції Львівської області.

Як з’ясувалося, той, хто стріляв у транспорт, в якому знаходилися жителі Тернополя (шість пасажирів і водій), був п’яний.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу.

Зловмиснику тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.Стрілянина сталася вночі в селі Наконечне. Правоохоронці уточнили журналістам, що нетверезий хлопець – 20-річний місцевий житель – став стріляти в автобус, коли той зупинився на трасі.

Читайте також: У Львівській області автомобіль застряг на колії: у нього врізався поїзд

Після цього 37-річний водій буса Mercedes-Benz Vito зателефонував до поліції, і на місце прибули екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Яворівського райвідділу поліції.

На щастя, в результаті стрілянини ніхто не постраждав. А ось в автобусі було пошкоджено бокове скло.Тепер правоохоронці встановлюють обставини інциденту та причини дій затриманого.

Під Львовом п'яний хлопець обстріляв мікроавтобус з пасажирами

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com