Підійшов впритул та вистрелив у спину: у центрі Києва вбили відомого пластичного хірурга (відео)

3.02.2020, 15:30
61768

У Києві, ввечері 2 лютого чоловік впритул розстріляв відомого пластичного хірурга Андрія Сотника. Кілер відібрав у жертви загадковий пакет та зник у невідомому напрямку. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Вбивство Катерии Гандзюк: Павловському обрали запобіжний захід

Вбивство Андрія Сотника сталося 2 лютого о 18:07 на вулиці на вулиці Саксаганського (між будинками 117 і 119) в Києві. Пластичний хірург саме пройшов арку повертаючись до власної домівки. В цю мить ззаду до нього підбіг невідомий і кілька разів вистрілив. Після чого зловмисник забрав пакет з невідомим вмістом і зник.

Згодом в Мережі опублікували відео з камер спостережень біля будинку.  На фрагменті запису зафіксований саме момент вбивства, хірург намагався втекти від нападника, але безрезультатно.

Після інциденту на місце події прибули правоохоронці, тоді вже Сотник був мертвий. На місце вбивства виїжджав глава Нацполіціі Ігор Клименко та заступник голови столичної поліції Герман Приступа, який курує кримінальний блок правоохоронців.

У місті оголосили спецоперацію з розшуку і затримання злочинця. Його прикмети: вік 30-35 років, зріст 170-175, кавказька зовнішність, борода, середньої статури, одягнений в чорні джинси, куртку і кепку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com