Підозра через памперси: радник Кличка висміяв НАБУ

15.10.2019, 16:31
47129

У НАБУ  підозрюють, що  радник мера Києва та колишній нардеп Дмитро Білоцерківець  задекларував недостовірну інформацію у своїй декларації. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Кличко подав до суду на Богдана та новий Уряд

″Підозра стосується того, що мій новонароджений син і моя дружина періодично перебували у моєї матері з метою нагляду за дитиною, а я це не вказав в декларації. Як один з елементів доказової бази виступають адреси доставки памперсів″, – пояснив Білоцерківець.

Він заявив, що  перевірка від НАЗКА порушень у декларації не знайшла. А сам чиновник навіть відправив лист з запитаннями, чи потрібно декларувати факт проживання подружжя в іншому місці.

″Я відправляв лист з метою зрозуміти, а чи потрібно було це декларувати, на що отримав чітке роз’яснення в результатах перевірки. Перевірка порушень в моїй декларації не виявила, а це той орган, який і повинен оцінювати″, – наголосив радник столичного мера.

Білоцерківець назвав підозру НАБУ  політичним тиском. ″Сприймаю це, як елемент політичного тиску на мера столиці Віталія Кличка″, – резюмував Білоцерківець.

У  пресслужбі  НАБУ повідомили, що чиновника було повідомлено про підозру за ст. 366-1 (внесення недостовірних відомостей в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) Кримінального кодексу. Слідчі встановило, що колишній депутат  вніс недостовірні дані в електронній декларації за 2016 і 2017 роки.

Зокрема, він не задекларував, що  користувався нерухомим майном в Києві вартістю 3,8 млн гривень, що належить його близькому родичу. Відзначається, що розслідування наведених фактів здійснюють з березня 2017 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com