Підозрюваного у вбивстві 17-річної Діани Хріненко залишили за ґратами

15.08.2019, 20:54
37541

Підозрюваний у вбивстві в 2018 році 17-річної мешканки Кіровоградської області Діани Хріненко узятий під варту терміном на 60 діб без права внесення застави. Відповідне рішення ухвалив Ленінський районний суд Кропивницького у четвер, 15 серпня.

Читайте також: СБУ затримала співробітника поліції, який готував замовне вбивство

Підозрюваний свою вину у вбивстві дівчини заперечує. Під час засідання його адвокат клопотав про відведення судді, а потім – про перенесення слухання на 16 серпня, оскільки в Україну повинен повернутися брат підозрюваного, якого хочуть залучити свідком у справі.

Суддя Євген Тер відхилив клопотання про відвід судді та перенесення слухання. Крім того, прокурор розповів, що в автомобілі, яким користувався підозрюваний, знайшли сліди крові Хріненко.

Нагадаємо, 24 серпня 2018 року в селі Суботці Кіровоградської області зникла 17-річна місцева жителька Діана Хріненко. Дівчина поверталася додому і говорила по телефону з хлопцем. Приблизно, за 500 метрів від будинку вона закричала, що спливає кров’ю, “подзвони батькам, я поруч”, після чого зв’язок обірвався. На місці події виявили сліди крові і телефон, а дівчина безслідно зникла.

Останки Діани знайшли тільки в березні 2019 року. При проведенні слідчих і розшукових дій поліцейським вдалося вийти на підозрюваного – 28-річного жителя одного з сіл того ж Знам’янського району.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com